مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم دیوان عدالت اداری

با سلام. در مورد پرونده استخدامی اینجانب در دیوان عدالت اداری رای به نفع بنده قطعیت یافته و مورخه 99/05/26 علیه وزارت نیرو اجرائیه صادر شده. ولی متاسفانه وزارت هیچ گونه اقدامی نسبت به اجرای رای صورت نداده است. بنده لایحه ای مبنی بر عدم اجرای رای و استنکاف به دیوان نوشتم. الان دیوان چه اقدامی خواهد کرد؟ با وجود این که رای دیوان باید به فوریت اجرا شود وزارت تا چه زمانی میتواند رای رو اجرا نکند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام ، حوصله داشته باش، درخواست اجرای ماده 110 قانون دیوان عدالت باید بدی که به دستور رییس دیوان پرونده را دوباره میدن به هما ن شعبه ای که رای داده ومسول مربوطه به به عنوان مستنکف مجازات میکنن