مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

سلام، خسته نباشید،من یک حسابی در بانک ملی دارم حدود 10میلیارد تومن پول اومده به حسابم. رفتم بانک حسابم رو مسدود کردند. میگم دلیل مسدودی حساب چی هست به من نمیگن.
میخواستم بدونم خود بانک یا ارگان دیگری میتواند حساب بنده را مسدود کند یا بایستی حتما دستور مرجع قضایی برای مسدودی باشه؟ آیا بانک میتواند به صاحب حساب دلیل مسدودی را نگوید و یا طبق قانون باید در خصوص حساب مشتری کامل بهش توضیح بدهند؟؟

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام انسداد حساب تنها با دستور مقام قضایی است بانک مکلف به پاسخگویی است