مشاوره حقوقی رایگان - جعل و استفاده از سند مجعول

سلام. پدر من ملکی داشته که به شخصی فروخته است و مقداری از پول ملک را گرفته ولی نه ملک را تحویل خریدار داده و نه هنوز سند ملک را به نام خریدار زده. خریدار با اضافه کردن تایپی، متن مالک ملک را در تاریخ ... به فروشنده تحویل داده است در متن قولنامه ای کد رهگیری دارد از من و پدرم به جرم تصرف عدوانی شکایت کرده. ما به علت اسباب کشی قولنامه کد رهگیری را گم کرده بودیم و مدرکی نداشتیم در دادسرا خریدار با ارایه این قولنامه که جعل کرده بود از ما شکایت کرد و دادخواست علیه ما صادر شد و به دادگاه ارجاع شد. ته یک هفته دیگه وقت دادگاه ما میرسد. ما آن قولنامه کد رهگیری شده املاک را پیدا کرده ایم و در آن چنین متنی نوشته نشده است. آیا باید به داسرا برویم و طرح شکایت جعل و استفاده از سند مجعول بنماییم و یا منتظر وقت دادگاه خودمان بشویم و قولنامه خودمان را در آنجا ارایه دهیم.

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

شما میتوانید به استناد اضافه نمودن به متن شکایتی تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح فرمایید