مشاوره حقوقی رایگان - طلب ‌وجه

سلام ‌خسته ‌نباشین ‌من ‌یه ‌پولی ‌داشتم ‌خواستم ‌یک‌ کاری‌ رو یاد بگیرم ‌رفتم ‌با ایشون ‌صحبتا رو کردیم ‌و پول ‌رو دادم‌ ایشونم ‌گفت ‌سر شیش‌ ماه ‌یاد نگرفتی ‌پولت‌ برگشت‌ داده ‌میشه ‌اما حالا که‌ طلب‌ مالمو میکنم ‌بحث‌ رو به ‌بی ‌راهه ‌میکشه‌ طفره ‌میره ‌میگه ‌اگه ‌اموزش ‌من ‌غلط ‌بود پس ‌چرا ‌اونای ‌بعد تو اومدن ‌یاد گرفتن ‌ایا میشه ‌شکایت‌ کرد لطفا راهنماییم ‌کنید ممنون ‌میشم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، اگر فرد موزد نظر، بدون پروانه ومجوـزقانونی است، حق آآموزش شما را نداشته وباید وجوه دریافتی ار