مشاوره حقوقی رایگان - پرینت شماره

من خیلی شک دارم وم رتب همسرم رو کنترل میکنم یکی از دوستانم که همسر داره خواستم زنگش بزنه و امتحان کنه بعد بلاکش کرد همسرم شک کرده کار منه و قسم خورده طلاقم بده و میخاد آدرس دوستم رو پیدا کنه و سراغش بره
من مجبور شدم محکم بگم مزاحم بوده و شمارشو پاک کنم الان پرینت 10 روزه ی تماسهای منو میخاد آیا امکان داره ‌شماره ی دوستم از پرینت برداشته بشه

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

پرینت تماس های شما به راحتی در اختیار ایشان قرا. نمیگیره نیاز به دستور دادگاه داره