مشاوره حقوقی رایگان - ظهرنویسی چک

با عرض سلام و احترام
چکی در وجه شرکت حقوقی صادر و شرکت صرفا با مهر چک را به شخص ثالث منتقل نموده و در بانک گواهی عدم پرداخت صادر شده است. کلیه شکایتهای صادر کننده چک و ظهرنویس در دادسرا شامل خیانت در امانت، تحصیل مال از طریق نامشرع، سرقت و جعل مهر پشت چک با قرار منع تعقیب مواجه شده است.
سوال: صادر کننده چک شکایتی مبنی بر استرداد لاشه چک و دستور موقت جهت متوقف نمودن عملیات اجرایی ثبت به استناد اینکه ظهرنویسی درست نبوده است علیه دارنده چک یا همان شخص ثالث در دادگاه مطرح نموده است. آیا صادر کننده در خصوص ظهرنویسی ذینع می باشد و حق این شکایت را دارد؟؟؟
لازم به ذکر است ظهرنویس حاضر نیست در کنار مهر شرکت امضاء نیز بزند و ادعایی هم علیه درانده مبنی بر استرداد چک ندارد.
سپاس فراوان

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

صادر کننده در هر حال مسوول پرداخت وجه چک است و عدم امضاء ظهر نویس نمیتواند دلیل بر بی اعتباری و عدم مسوولیت صادر کننده باشد .