مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات ساختمان

چه وسایلی در ساختمان تعمیرش به عهده مدیر ساختمان است درصورتی که در جلسه بین همسایه ها تعدادی مشخص نشده باشد آیا آیفون یک ساختمان 10واحده اگر دوتا از دکمه های آیفون واحدها خراب شده باشد که باید درست کند به پای واحدهاست یا مدیر باید از شارژ ساختمان درست کند لاستیک دکمه آیفون بین همه همسایه مشترک است و یکسره میباشد.

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

بستگی به توافق فیمابین دارد .چنانچه توافقی نشده باشد ، مدیر میتواند از شارژ پرداخت کند .