مشاوره حقوقی رایگان - معنی دقیق تمکین زن؟

مدت12ساله که ازدواج کردم
خانم بنده به بهانه های واهی و بحث های مزخرف و نامعلوم بحث و درگیری درست میکنند ترک خانه میکنن.
بعد از چند روز قهر و با وساطت طرفین برمیگردن ولی باز دوباره بعد چندماه فیلشون یاد هندستون میکنه و دوباره با بحث و فحاشی جنگ روانی بدون اجازه میرن خونه پدرشون.
دوتا دختر طفل معصومم خدا بهمون داده.
حکمش چیه؟
من چیکار کنم؟
یعنی تنها حق مرد برا همچین زنهایی دادن دادخواست تمکینه و بس؟

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

شما میتوانید تمکین رو بگیرید و با استناد به ان از دادگاه تقاضای تجویز ازدواج مجدد نمایید