مشاوره حقوقی رایگان - حقوق تامین اجتماعی. مستمری پدر به دختر صیغه شده

سلام . پدرم به تازگی فوت کرده. حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی (مستمری) میگرفت. الان میخوایم که حقوق به مادرم برسه. یکی از خواهرم با اتباع خارجی صیغه کرده نزدیک 13 ساله و 3 بچه دارن و با هم زندگی میکنن و شوهرش هم پاسپورت ایرانی داره ایا خواهرم میتونه حقوق پدرم رو بگیره؟
و اینکه یکی دیگه از خواهرم شوهرش مثل پدرم بازنشسته تامین اجتماعی بود فوت کرده حقوق شوهرشو داره میگیره. ایا میتونه از حقوق پدرم هم بگیره؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اولی امکان دارد ولی دومی نه