مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت جنبه عمومی بزه

سلام و عرض ادب . من چند ماه پیش یه تصادفی داشتم با یک موتور سیکلت رای دادگاه به پرداخت 2 و میلیون و دویست هزار تومان بابت جنبه عمومی بزه محکوم شده ام. من دانشجو هستم و بدون هیچ سابق کیفری و پرداخت چنین مبلغی برایم مقدور نیست. چطور واخواهی بنویسم؟ میشه کمک کنید

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام چنانچه رای شما غیابی و هنوز قطعی نشده است می توانید با نوشتن عریضه ایی اقدام به واخواهی نمایید اما واخواهی شما تاثیری در اصل محکومیت شما نخواهد داشت اما می توانید شرایط خاص خود را برای قاضی رسیدگی‌کننده تشریح نمایید تا قاضی رسیدگی کننده از اختیارات قانونی خود استفاده و محکومیت شما را به سایر محکومیت های مناسب با شرایط خاص شما تغییر تقلیل یا تبدیل نماید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام، شرایط خود را توضیح داده و در صورتیکه مهلت تجدید نظر خواهی باقیست، تجدید نظر خواهی نمایید.