مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

سلام وقت بخیر همسرم 10 روز پیش با یه دوچرخه سوار تصادف کرد که منجر به فوت اون طرف شد تمامی مدارک شوهر من کامل بود بیمه و گواهینامه راهبر همون روز کروکی رو 50 50 زده و همسر منم چون رویروی یه بیمارستان تصادف شده سریعا از اورژانس بیمارستان کمک خواسته و بعدم دنبال کارهای ماشین و تحویل اون به کلانتری مراجعه کرده و بعد کارها حتی اونو بازداشتم نکردن و فرداشم تکمیل پرونده داده .میخواستم بدون در صورت پرداخت دیه توسط بیمه ما باید حتما رضایت خانواده شاکی رو جلب کنیم یا نیاز نیست ؟؟؟؟
چون در چندین مرحله مراجعه که به خانواده کردیم جهت تسلیت و دلجویی برخورد خوبی نداشتن.
و اینکه معمولا دادگاه جهت جنبه عمومی چه کاری انجام میده ؟؟؟؟
شوهر من نه سابقه کیفری داره و نه تا حالا حتی تصادفی با ماشین داشته

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
خیر نیازی به جلب رضایت شاکی ندارید. در صورت 50 به 50 نصف دیه مقصر را بیمه می دهد و نصف دیگر را صندوق تأمین خسارت بدنی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به اخذ رضایت نیست و مشکل خاصی پیش نمیاد

پرسشگر :

اگه اونا اعتراض کنن و نظریه کارشنایی به نفع اونا رای بده و همسر من 100درصد مقصر بشه بازم نیاز به جلب رضایت خانواده شاکی نیست ؟؟؟ حتی برای ازاد کردن ماشین از توقیف ؟؟

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به رضایت نیست هرچند که اگر باشد بهتر است

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام پرداخت دیه ازباب جنبه خصوصی جرم هست که تحت عنوان جبران ضرر وزیان ناشی از جرم طبق ماده 38 قانون مجازات اسلامی ازجهات مخففه جرم محسوب میشود وموجب کاهش مجازات خواهد شد اماچون شخصی فوت شده به هرحال به احتمال زیاد از لحاظ جنبه عمومی جرم حبس درنظرگرفته میشه پس سعی کنید رضایت رسمی جاصل کنید .انشاالله که محقق خواهد شد .شماره همراه :09173187217

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام از آنجایی که تصادف غیرعمدی بوده، دیه از محل بیمه پرداخت می‌شه و جنبه عمومی جرم که حبس دارد رو دادگاه با توجه به جمیع شرایط لحاظ میکنه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صورت 50 به 50 نصف دیه مقصر را بیمه می دهد و نصف دیگر را صندوق تأمین خسارت بدنی نیاز به رضایت نیست