مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار دوباره

باسلام
بنده محکوم به پرداخت مبلغی شدم و اعسار دادم دادگاه بدوی قبول کرده ولی در تجدید نظر طرف دعوا با گذاشتن قرارداد حمل و نقل اینجانب را که تاریخ اش منقضی شد بود بنده را تاجر محسوب کردن و رد اعسار کردن بنده با گذاشتن وثیقه میتوان دوباره اعسار را مطرح کنم متشکرم

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام اگر دادخواست شما به علت تاجر بودن محکوم به بطلان شده است ؛ موضوع از اعتبار امر مختومه برخوردار است و قابل طرح مجدد نمیباشد چرا که برابر قانون تاجر نمی تواند دادخواست اعسار بدهد و تاجری که ادعای اعسار دارند می بایست دادخواست اعلام ورشکستگی خود را ثبت نماید