مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. فردا وقت دادگاه برای نفقه جاری دارم.
بنده دوشیزه هستم و در دوران عقد به سر میبرم. میخاستم بدونم چن درصد و با چه صحبت های میتونم رای دادگاه بگیرم؟
در ضمن چند روز پیش نفقه معوقه دادگاه داشتم و همسرم ادعای شاهد دارن. میخواستم بدونم آیا شاهد میتونه یکی از اعضای خانواده اش باشه؟

پاسخ ها :

نفقه در دوران عقد شهادت بستگان برای نفقه معوقه مطالبه نفقه معوقه نفقه معوقه نفقه شهادت دادن