مشاوره حقوقی رایگان - وکالت پدر

سلام. ما چند برادر هستیم پدرمان پیر شده و رفت و آمد زحمت هست برایش, از طرفی چون تمام املاک و زمینها بنام پدرمان هست, یکی از همسایه های مجاور زمینمان در زمین ما تصرف داشته, و بقیه برادران نسبت به آن بی تفاوت هستن ولی اگر کسی زحمت دادگاه و رفت آمد هزینه ها را بپردازد و مال را برگرداند انموقع وارث و حقدارن و تا ریال اخر مطالبه میکنن, و اگر هم طرف شکست خورد هرچه هزینه کرده بپای خودش هست, خواستم ببینم ایا راهی قانونی هست که بنده از طرف پدرم پیگیری کنم و هرنفع و ضرری بود برعهده بنده باشد پدرم مشکلی ندارد اختیار میدهد فقط بلحاظ قانونی درمورد ذینفع شدن در دادگاه برای پیگیری, و همینطور درصورت پیروزی برای حفظ آن دست برادران ممنون راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
شما می توانید با درمیان گذاشتن موضوع با پدرتان از طریق وکیل دادگستری تمامی امور را پیگیری کنید