مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت اینترنتی

سلام. فردی در اینستاگرام با استفاده از وی پی ان برای یکی از اساتید دوران کارشناسی ام و خانواده اش مزاحمت ایجاد کرده. اکنون آن استاد به بنده ظنین شده و با بنده تماس گرفته و با حالت تهدید گفته من مطمئنم که شما آن مزاحم هستی. از آن جا که میدانم با توجه به مستندات پلیس فتا آی پی شخص مزاحم و شما یکی هست. راست و دروغ این ادعای ایشان را نمیدانم و میدانم به هیچ وجه این طور نیست. چون در این مدت نه نشانه ای از هک شدن اینترنتم دیدم و نه اینترنتم را شیر کردم و نه دستگاه موبایلم را به کسی سپرده ام. حال با توجه به این قرائن اگر یک درصد آی پی شخص مزاحم با من یکی بوده باشد، چگونه میتوانم بی گناهی خود را در مراحل مقدماتی محکمه ثابت کنم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

اتهام مزاحمت در اینستاگرام دفاع در برابر اتهام مزاحمت اینترنتی اثبات بی گناهی در اتهام مزاحمت مزاحمت در اینستاگرام مزاحمت اینستاگرام