مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید. خانومِ من ( زوجه ) ، از 600 سکه ای که که به عنوان مهریه از من طلب دارد، فقط 200 عدد سکه را از طریق ثبت و دادگاه به اجرا گذاشت و من هم درخواست اعسار دادم و مورد قبول واقع شد، و در نهایت به پرداخت 5 عدد سکه به عنوان پیش پرداخت و هر پنج ماه یک نیم سکه محکوم شدم و این حکم قطعی شد.. حالا سوالی که دارم این هست که آیا همسرم ، ( زوجه ) میتواند بعدا دوباره برای 400 سکه ی باقیمانده از مهریه اش ، از من شکایت و طلبِ مهریه کند؟ و اینکه حالا که دادگاه برای من حکم قطعی در رابطه با اون 200 سکه ، صادر کرده، ایا اگر بعدا وسیله ی نقلیه ای خریداری کنم ، همسرم دوباره میتواند از من شکایت کند برای طلب کردن وسیله نقلیه به عنوان مهریه؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدید ، با تشکر

پاسخ ها :

شیوا عبدالحسيني

شیوا عبدالحسيني :

استان :

سلام بله ایشون بخشی از مهریه رو مطالبه کردند و می‌توانند مجددا باقی مهریه را مطالبه کنند
اما اگر بصورت رسمی و محضری باقی مهریه رو بذل کنند دیگه امکان مطالبه ندارند همچنین اگر توافقی از هم جدا شوید تکلیف کلیه حق و حقوق ناشی از زوجیت در رای دادگاه مشخص می‌شود .