مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

همسرم یه مدته اصرار داره که مهریه رو ببخشم! میخوام بدونم اگه رو یه کاغذ بنویسم که من مهریه رو به ایشون میبخشم و فقط امضا بزنم، بدون تاریخ و بدون شاهد و ثبت، ایشون بعدا میتونن از این برگه استفاده کنن؟
متن خاصی داره که اگه اونو بنویسم بعدا نتونن از این برگه استفاده کنن؟
ممنون میشم اگه امروز ج بدین چون عصر که بیاد خونه باید برگه رو بدم بهش!

پاسخ ها :

زهرا  ولدخاني

زهرا ولدخاني :

استان :

سلام
طبق ائین وحدت رویه جدید بذل مهریه باید در حضور پدر و یا مادر زوجه باشد .
بذل مهریه بصورتی که شما فرمودید مبهم بوده و شما میتوانید بعدها به اضطرار در بذل استناد فرمایید و بخشش مذکور را نقض کنید .
در متن از کلمه بذل و بخشش استفاده کنید به هیچ عنوان کلمه بری الذمه را ننویسید اگر بنویسید بری الذمه امکان رجوع به مهریه وجد نخواهد داشت.
با این حال بجنابعالی توصیه میشود به هیچ عنوان این کار را انجام ندهید براساس تجربه ثابت شده زوج با دریافت بذل مهریه قصد طلاق دادن زوجه را دارد.
موفق و پاینده باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دلیلی ندارد که این کار را بکنید، هرگز این کار رانکنید، مگر مقداری از آنرا