مشاوره حقوقی رایگان - انتقال به تهران از طریق ماده 1114قانون مدنی

همسر اینجانب در شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب به صورت قرارداد مدت موقت مشغول بکار هستند و دارای 11سال سابقه میباشند. من نیز در تهران دریک شرکت خصوصی مشغول بکار هستم و طی نامه ای که برای شرکت نفت اهواز ارسال کردم و هیئت مدیره اهواز ضمن موافقت درخواست انتقال همسرم را برای تهران ارسال نمودند ولی متاسفانه پاسخ تهران بعلت ممنوع بودن به تهران و البرز منفی بود. از انجا که بنده شعبه ای در اهواز ندارم که برگرد به ناچار یا من باید استعفا دهم و یا خانم بنده. ولی خوب گفتم قبل از استعفا با شما صحبت کنم و اگر راهی وجود دارد تا اقدام نمایم لذا خواهشمند است پاسخ من را بدهید که آیا امکانش هست انتقال ایشان به تهران انجام شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. آیا همسرتان در عقدنامه حق مسکن یا اشتغال دارند؟؟