مشاوره حقوقی رایگان - حکم قطعی تخریب کمیسیون ماده صد شهرداری

با سلام
من در سال 82 در یک زمین 250 متری با رعایت ضابطه 40_60 و اخذ پروانه ساختمان و مطابق با نقشه ارائه شده به شهرداری بصورت شخصی و خانوادگی اقدام به ساخت ساختمان 4 طبقه یا 3 طبقه تک واحدی روی پارکینگ کردم . در نقشه تهیه و ارائه شده به شهرداری در همکف ، پارکینگ به مساحت 80 و چند متر و یک واحد سرایداری و مجاور آن 3 انبار و راهرو مربوطه وجود داشت که در موقع اجرا به اعتبار مجاز به تغییر داخلی ، انبار و راهرو اون رو با ندید گرفتن تیغه دیوارها حذف و به اضافه حدود 5 مترمربع از پارکینگ یعنی جمعا 20/8 متر مربع رو به سرایداری الحاق کردم تا یک واحد 65 متری ایجاد شود این امر از نظر« فنی مهندسی ، بهداشتی و شهرسازی » هیچ مشکلی بوجود نیاورده مهندس ناظر اون رو تایید کرده ، واحد شهرسازی هم هیچ ایرادی از این نظر نگرفته ، اینک چند ماهیست که جهت اخذ پایان کار به شهرداری مراجعه می کنم واحد شهرسازی شهرداری پس از بازدید کارشناسی عنوان نمود بخاطر وجود پایه و محدودیت فضای پارکینگ برای 4 خودرو ، پارکینگ چهارم را تحت نظر کارشناس شهرداری در حیاط که بزرگ می باشد اجرا کن من هم اینکار را تحت نظر و طی بازدیدهای آنها انجام دادم و تایید کردند . پس از آن کارشناس شهرداری متراژ 20/8 را بری تغییرات یاد شده و نیز حدود 12 متر مربع مساحت پارکینگ احداث شده در حیاط رو به « کمیسیون ماده صد » گزارش نمود به این اعتبار و انتظار که جریمه شامل اونا بشه اما کمیسیون برای هر دو حکم تخریب داده هم در بدوی و هم در تجدید نظر و الان حکم قطعی است که البته باعث تعجب مسئول شهرسازی شده است . با عنایت به اینکه تغییر انجام شده در چارچوب نقشه و داخلیست و پارکینگ اجرا شده در حیاط با پیشنهاد ، نظر و تایید واحد شهرسازی انجام شده لذا با عنایت به اینکه کمتر ضابطه 40_60 را رعایت می کنند و بعضاً سقف اضافه می زند و من پا بند با این امر بوده ام احساس می کنم در حقم ظلم شده است . استدعا دارم اظهار نظر و راهنمایی بفرمایید چکار کنم .
با قدر دانی و سپاسگزاری

پاسخ ها :

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

سلام. شما نسبت به رای صادر شده از طریق دیوان عدالت اعتراض کنید