مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام
اینجانب در زمان حیات مادرم (حدود 10 سال قبل)، یک باب مغازه را با وکالت محضری و قرارداد دستی از ایشان خریداری کردم. اما پس از فوت ایشان، هنگام تهیه فرم 18 انحصار و وراثت اموال، چون سند رسمی مغازه به نام مادر بوده و بنده احتمال میدادم که وکالتی که از ایشان دارم با فوتشان باطل شده است، این مغازه را جزو دارایی های مادرم قید کردم.
آیا اکنون من به استناد وکالت نامه و قولنامه ای که نوشته بودیم، صاحب مغازه محسوب می شوم یا باید طبق چیزی که در فرم انحصار وراثت نوشته ام، بخشی از آن را به دولت داده و مابقی را بین وراث تقسیم نمایم؟ چون تاریخ وکالت و قولنامه ای که از مادر دارم قبل از پر کردن فرم انحصار وراثت بوده است. اما سهوا یا نادانسته در فرم انحصار وراثت این مغازه را به نام مادرم نوشتم.
با تشکر

پاسخ ها :

محسن سلیمانی زاوشت

محسن سلیمانی زاوشت :

استان :

اگر ورثه مالکیت شمارا قبول نداشته باشند شما میتوانید در دادگاه حقوقی طبق استنادات موصوف بدوا دادخواست احراز وقوع عقد برعلیه ورثه بدهید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. شما مالک مغازه هستید چنانچه مدعی پیدا کردید می توانید از طریق دادگاه نسبت مالکیت خود و تنظیم سند اقدام نمایید در صورت تمایل حاضرم دادخواست آن را برایتان تنظیم نمایم رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم