مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام به همسر برای ارث

با سلام، میخواستم بپرسم پدر من یک هفته ای هست که فوت شدن و برادر و خواهرام تو این سالها از پدرم خونه و زمین گرفتن از اونجایی که من نیاز نداشتم درخواستی نکردم، البته پدرم یه فروشنامه برای تقسیم منزلمون در تهران به ما داد مبنی بر اینکه منزل مال ما دونفره الان میخوام وکالت تام به خانمم بدم و ایشون ارث بنده رو بگیرن از اونجایی که همسر سابقم هنوز دنبال مهریه گرفتنه میخوام به همسر فعلیم وکیل بدم تا چیزی به همسر سابقم نرسه و چون با خانوادم قهرم میدونم برای اذیت کردن من ممکنه اون خانم و در جریان بزارن حالا فقط میخوام بدونم میتونم وکالت تام به همسرم بدم و ایشون ارثیه ی من و بگیرن؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
وکالت کاری جهت مراجعه به وکیل دادگستری میتوانید بدهید که البته مانع از توقیف بابت مهریه همسر سابقتان نیست

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام نخیر با وکالت نمیتوانید .و وکالت دادن شما مانع این امر نمیشود.در صورت نیاز از مشاوره تلفنی استفاده کنید