مشاوره حقوقی رایگان - حق عمری برای ملکی که در رهن بانک است

پدرم 3 دانگ ملکش را به نام من زده تا وام ساخت و ساز بگیرد الان 3 دانگ من و 3 دانگ پدرم در رهن بانک است ایا میتونم حقی برای مادرم نسبت به 3 دانگ خودم برقرار کنم که تا زنده هستن کلا ملک در اختیار ایشون باشه و از همه عایدات ملک ایشون منتفع بشن ولی 3 دانگ بنام خودم باشه و تا ایشون زنده هستن حتی خودمم حق دخل و تصرف نداشته باشم

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

بله چون سند بنام شما است شما حق هر گونه دخل و تصرف در ملک را دارید اما با حفظ حقوق مرتهن که بانک باشد