مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

زمینی داریم به شکل مشاع سال 87 این زمین را عده ای از شرکا به تعاونی ورزشکاران فروختند بدون اطلاع بقیه شرکا و زمانی که متوجه شدیم مبلغی را تحت عنوان بیعانه به ما دادند و رسید گرفتند از ما و گفتند معامله تموم شد و چکها پاس شد پول شما را میدهیم اون معامله که 55 هکتار بود به دلیل پاس نشدن چک خریدار انجام نشد فروشنده ها بخاطر پولی که خورده بودند 20 هکتار را در قرارداد جدیدی به خریدار تحویل دادند
حال ما دیگر تنفیذ نکردیم اون 20 هکتار و زمین خودمان را میخواهیم
ایا میشود زمین را پس گرفت چون معامله 55 هکتار شده 20 هکتار پس معامله جدیدی هست و نیاز به موافقت مجدد ما دارد ؟ اگر موافقت نکنیم میشود زمین را که خریدار تصرف کرده را پس گرفت ؟

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. وقت به خیر. چنانچه قرارداد اول فسخ یا با توافق طرفین اقاله شده باشد و قرارداد ددم را امضا نکرده باشید امکان اقدام قانونی وجود دارد. جهت توضیحات تکمیلی لطفا تماس بگیرید 09122611762