مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام. چک داده بودم دست یه نفر مبلغی رو پرداخت کرده بودم چک رو فروخته طرف برگشت زده. رسید پولهای پرداختی، شکایت خیانت در امانت و چندتا پیامک تهدید به پرداخت باقی پول از کسی که چک بهش داده بودم رو روی پرونده گذاشتم پرونده ارجاع داده شده به دادگاه تجدید نظر، به نظرتون حکم دادگاه چی میشه ؟نگرانم بگن کل مبلغ چک رو باید پرداخت کنی

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام قطعا راي دادگاه همين خواهد بود

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که شکایت خیانت در امانت شما به نتیجه رسیده باشد و دلايل شما برای دادگاه قابل قبول باشد،حکم به نفع شما صادر می شود.