مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

سلام خسته نباشید دادگاه تجدید نظر رای طلاق خلع از نوع بائن داده و من به دیوان عالی کشور اعتراض کردم و گفتم همسرم را طلاق نمیدهم غیر از اینکه دیوان عالی زوج را مجبور به طلاق کند و زوجه تمام طلا و کادوهای دریافتی و خسارت وارده را پس دهد و فاکتورهای طلا و خسارت وارده را به دیوان عالی فرستادم آیا دیوان عالی غیابی رای میدهند یا من و خانمم را احضار میکنند؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که زوجه طلا و هدایت رو فروخته یا تبدیل به نوع دیگر کرده باشد قابل استرداد نیست