مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی در دادگاه تجدید نظر در خارج از فرجه قانونی

سلام طرف مقابل در خارج از فرجه قانونی دادخواست تجدید نظر تنظیم کرده و بدون هیچ عذری دادگاه رسیدگی کردو و حکم صادر شد اکنون با توجه به اینکه تجدید نظر خواهی در خارج از برج قانونی بوده و حکم صادر شده چه اقدامی میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

یقین داشته باشید عذر موجه ای داشته که تجدید نظر خواهی پذیرفته شده دادگاه تجدید نظر از سه قاضی با تجربه تشکیل شده

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر عذر موجهی داشتند دادرس می پذیرد در غیر اینصورت می توانید اعاده دادرسی و در خواست ابطال رای را مطرح کنید