مشاوره حقوقی رایگان - دریافت کارت ایثارگری دوران خدمت سربازی

نظر به اینکه در تاریخ 67/8/18 به خدمت مقدس سربازی اعزام شدم یکسال اول در پادگان مرکز پیاده شیراز خدمت نمودم و سال دوم خدمت طبق قانون خدمات وظیفه از طریق تیپ 37 زرهی شیراز به منطقه گیلانغرب خط مقدم جبهه های جنگ تحمیلی اعزام شدیم و یکسال تمام یعنی از مورخه 68/8/18 تا 69/8/18 در گروهان دوم گردان 191 پیاده تیپ 37 زرهی شیراز خدمت نموده قابل ذکر است منطقه در ان زمان کاملا شیمیایی بوده همه روزه تعدادی از همسنگران بر روی مین میرفتند و تعدادی شهید در مناطق یاد شده داشتیم آیا حضور در زمان یاد شده مشمول قانون صدور کارت ایثارگری میشود یا نه و چگونه و از چه طریقی باید دنبال کنم.

پاسخ ها :

دریافت کارت ایثارگری دوران خدمت سربازی کارت ایثارگری دوران جنگ کارت ایثارگری ایثارگری