مشاوره حقوقی رایگان - پشت بام مشاع

سلام اپارتمانی درطبقه دوم پیش خرید کرده بودم و بعد از 8ماه طبقه سوم پیش خرید کرده بود و در فروشنامه من ننوشته پشت بام برای طبقه سوم اما در فروشنامه طبقه سوم نوشته پشت بام در اختیار طبقه سوم و بعد از اینکه کار ساختمان تمام شد پیمانکار در یک برگه معمولی و بدون تعهد محضری از همه امضاگ رفت پشت بام در اختیار طبقه سوم و ما هم نمیدونستیم پشت بام را نمیتواند در اختیار یک طبقه بزارد و تازه سند ثبتی آماده شد و نوشته پشت بام مشاع و راه پله هم مشاع برای همه واحدها، طبقه سوم از پاگرد پله و پشت بام را تصرف کرد میگه برای ما هستش و اجازه رفت به پشت بام را نمیدهد و عبور از پشت بام هم از واحد طبقه سوم نیست حال سوالم این است چه کاری انجام دهم تا بتونم از پشت بام که درسند هم نوشته مشاع استفاده کنم و یکبار ازش شکایت کیفری کردم و در بازپرسی محکوم شدکه پشت بام مشاع هستش و اجازه قفل کردن به بالا راندارد و درحکم اومده با مزاحمت مجدد مجرم محسوب میشوی صدور حکم اومده هر توافق خصوصی که مخالف قانون باشد باطل است اما باز به کارش ادامه میدهد کمکم کنید چه کاری باید انجام دهم ؟ و با ما درگیر میشود و ما را دزد خطاب میکند.

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام مجددا در ایشان تحت عنوان ممانعت از حق شکایت فرمایید

پرسشگر :

یعنی همان شکایت قبلی راباردیگر تکرار کنیم؟ودرپاگردپشت بام مشاعی انباری درست کرددرصورتیکه انباری همه واحدها درحیاط هستش طبق سندثبتی ودرشکایت میتوانم به پاگرد هم اشاره کنم که تصرف کرد وانباری زد؟؟

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

بهتر است بدوا به شورای اختلاف مراجعه و درخواست تامین دلیل فرمایید