مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت سنوات خدمتی و سایر حقوق و مزایا

با سلام و خسته نباشید
با توجه به اینکه اینجانب با 23 سال خدمت از بهمن ماه سال 94 بازنشسته شده ام ولی پرونده ای به اتهام اختلاس اینجانب در دادگاه بوده و همچنین اینجانب قبل از صدور کیفرخواست دو برابر مبلغ کارشناسی شده توسط کارشناس دادگستری را به حساب دادگاه واریز نموده ام حال با توجه به اینکه قبل از صدور حکم دادگاه بازنشسته شده ام و دادگاه اخیرا حکم انفصال دائم داده آیا مانده مرخصی و سنوات خدمتی و عیدی و پاداش و سایر مطالبات اینجانب مربوط به سال 94 و قبل از آن قابل پرداخت است یا خیر. خواهشمندم راهنمائی فرمائید .

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بله ولي شما بايد يك وكيل خبره داشته باشيد