مشاوره حقوقی رایگان - عدم مهیا شدن شرایط الزام به تمکین از سوی زوج

سلام. وقت بخیر
زوجه هستم. همسرم توان مهیا نمودن شرایط الزام به تمکین (مسکن مستقل لوازم منزل توان مالی اداره زندگی سلامت جسمانی) نداره اگر در روند پرونده موفق به گرفتن حکم بشم که بخاطر مهیا نکردن شرایط تمکین از سوی همسرم نیازی به تمکین از سوی من (زوجه) نیست از این حکم چه منافعی در آینده نصیب من خواهد شد مثلا در حکم طلاق موثر خواهد بود یا حکم جلب همسر برای عدم پرداخت نفقه و .....

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا اینرا در نظرداشته باشید که وسایل متعارف و معمولی و اولیه کافی است. ثانیا از قرائن عسر و حرج است