مشاوره حقوقی رایگان - زمین سنددار

سلام علیکم خدمت وکلای محترم"بنده زمینی را سه سال پیش خریداری کردم که سند ششدانگ دارد. در زمان خرید به خاطر اینکه با فروشنده آشنایی داشتم متراژ نکردم در سند 203متر قید شده اگه متراژ کمتر از سند باشه چه اقدامی باید انجام بشه ؟باتشکر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما هنوز متراژ را نميدانيد اگر كمتر باشد هم حق فسخ داريد ويا گرفتن خسارت و بايد وكيل بگيريد

پرسشگر :

سلام.خسته نباشید،زمین مسکونی سنددارکه سال 93خریدم بنیادمسکن خیلی اذیت میکنه الان میگه زمین شماتوطرح هست.اگه توطرح بوده چرابراش سنددادن.لازم به ذکرهست که خودبنیادهم نامه داده وتاییدکرده که سنددادن.لطفاراهنمایی فرماییدچکارکنم وحق وحقوق خودروازکی بگیرم اگه لازمه شکایت کنم بایدکجاشکایت کنم .مرسی

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.طرح دعوا بر علیه فروشنده واداره ثبت.یاالله

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع ملک معامله شده