مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق ماه آخر و سنوات

با سلام
یک قرارداد سه ماهه تحت عنوان آزمایشی از 11 مرداد تا 11 آبان بسته ام و در طول این مدت بطور کامل به انجام وظایف پرداخته ام و پس از پایان قرارداد از شرکت خارج شده ام:
1- حقوق 11 روز آبان را واریز نکرده اند و گفته اند در صورت انجام کارهای نیمه تمام که در زمان قرارداد به اتمام نرسیده پرداخت میشود. از لحاظ قانونی درست است؟
2- بیمه مردادماه را واریز نکرده اند. بازرس بیمه در تاریخ 2 شهریور رجوع کرد و با اصرار شرکت گفتم تازه شروع به کار کرده ام. بیمه ام قابل بازگشت هست؟
3- سنوات این سه ماه را پرداخت نکرده اند و میگویند به قرارداد ازمایشی تعلق نمی گیرد. درست است؟
4- میگویند در صورت شکایت ، گواهی حسن کار و یا گواهی کار و هیچ مدرکی جهت ارایه به ارگان های بعدی به من نخواهند داد و همچنین از من به علت ترک کار شکایت خواهند کرد که سابقه دار شوم. در صورتی که من پس از پایان قراردادم از شرکت خارج شده ام و به جهت عدم پرداخت حقوقم ، برگه تسویه را امضا نکرده ام. آیا می توانند علیه من طرح شکایت کنند یا انگ دزدی و... بزنند؟

پیشاپیش ممنونم از پاسختون

پاسخ ها :

عدم پرداخت حقوق ماه آخر کارگر سنوات کارگر رد نکردن کامل بیمه توسط کارفرما کارگر کارفرما