مشاوره حقوقی رایگان - آسیب در طول استراحت پزشک قانونی

سلام ببخشید پزشک قانونی یک ماه استراحت به من داده در طول استراحت پزشک دندانم شکسته ولی در بررسی اول چیزی از شکستن دندان نوشته نشده میتونم در بررسی دوباره اونو قید کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند.