مشاوره حقوقی رایگان - بابت مهریه

من 14 پیش برای مهریه ام اقدام کردم و حتی همسرم از لحاظ مالی تامین میباشد و اعسارش هم رد شده و با اینکه خانه را توقیف کردم و درست روز مزایده اعتراض زده و دادورز میگوید که این از مستثنیات دین میباشد. و دادورز میگوید که جلبشو بگیرید و من میترسم که یه مال بیخود به دادگاه معرفی کند و یا اقساط بندی کنند حالا من را راهنمایی کرده که جلبشو بگیرم و راه دیگری وجود دارد که مهریه ام را یک جا بگیرم.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بله شما از طریق اجرائیه ثبت اقدام کردید و یک خانه جزو مستثنیات دین محسوب می‌شود. اگر مال دیگری دارد معرفی کنید درغیر اینصورت با طرح دعای اعسار قسط بندی میشود