مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

همسر سابقم چند ماهی است که اقدام به خرید ماشین شاسی بلند به طور لیزینگ نموده، برای دریافت مهریه می توانم ماشینش را توقیف کنم ؟راه قانونی آن چگونه است؟ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام،به دفترخانه ثبت سند ازدواج مراجعه کنید و درخواست صدور اجراییه با توجه به سند نکاح نمایید به ایشان ابلاغ می شود اگر ظرف ده روز پرداخت ننمود اجراییه به اداره اجرای اسناد رسمی فرستاده می شود و در آنجا می توانید ماشین را معرفی کنید و توقیف نمایید.

یک وکیل

همانطور که همکار محترم فرمودند می توانید از طریق اجرای ثبت برای گرفتن مهریه اقدام نمایید اما یک اشکال وجود دارد و آنهم اینکه اجرای ثبت اموالی را که سند رسمی دارند و توقیف یا در رهن نیستند را در ازای مهریه توقیف می نماید. چنانچه بین همسر شما و شرکت قرارداد به این صورت باشد که ماشین در رهن شرکت بوده تا کلیه اقساط ماشین تسویه شود امکان توقیف توسط اجرای ثبت وجود ندارد.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
میتوانید به جای مراجعه به اجرای ثبت از طریق اجرای ثبت اقدام به طرح دادخواست مهریه نموده و ضمن تامین خواسته اقدام به توقیف خودرو نمایید
البته لازم به ذکر است پس از تامین شما در صورتی میتوانید حق خود را از این طریق بدست اورید که ابتدا حقوق مرتهن(شرکت لیزینگ)رعایت گردد.در غیر اینصورت قابلیت اجرا نخواهد داشت

یک وکیل

با همکارم جناب آقای رضوی موافقم. مطالبه مهریه از طریق دادگاه در مورد پرونده شما بهتر است

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

همسر سابق؟؟؟
طلاق بدون مشخص شدن وضعیت مالی همسر غیر ممکن است اگر در این خصوص حکمی صادر شده غیر قابل تغییر است
اگر اقدامی تا کنون صورتنداده اید می توانید ماشین را توقیف نمایید
در هر حال باید موضوع بررسی شود
برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید قبل از تماس پیامک ارسال دارید

یک وکیل

سلام " ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سوال شما مستلزم رویت و مطالعه قرارداد خرید و اسناد و مدارک خودرو و مشاوره حضوری است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بستگی به این دارد خودرو بنام ایشان است یا خیر اگر باشد اری وگرنه خیر
قرارداد لیزینگ نیز حائز اهمیت است….