مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف خریدار در معامله فضولی

با سلام. واحد بدون سندی خریده ام که بعدا فهمیدم فروشنده پدر مالک اصلی بوده و در واقع معامله فضولی انجام داده است. چه راهکار قانونی برای تنفیذ یا اثبات مالکیت اینجانب در خصوص این مبایعه نامه وجود دارد در حالی که فرزند رضایت ندارد؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام و درود
براساس ماده 247 قانون مدنی :
معامله به مال غیر، جز به‌عنوان ولایت یا وصایت یا وکالت، نافذ نیست ولو اینکه صاحب‌مال باطناً راضی باشد ولی اگر مالک یا قائم‌مقام او پس از وقوع معامله آن را اجازه نمود در این صورت معامله، صحیح و نافذ می‌شود.»
بنابراین عقود فضولی غیر نافذ بوده و برای نفوذ و صحت، به اعلام رضایت مالک نیاز دارند

یک وکیل

در صورت عدم‌رضایت مالک اصلی معامله فسخ میشود
با گفتگو مشگل را خل کنید