مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ معامله فضولی

بنده به کسی وکالت کاری بلاعزل دادم برا خودرو برای تهاتر با ملک نتپست اظهار نامه دادم تاریخش تمام شده عودت بده رفته از من الزام به سند خواسته ولی چون با من بیع نامه و پرداختی ثمن نداشت کسی وارد دعوا کرده گفته از اون خریدم و تبانی کردن و گفته پول به ابن دادم و اونم تو دادگاه اقرار کرده فروخته خودرو منو به دروغ ایا می تونه تنفیذ معامله فضولی بخواد و منو الزام کنن حسب همون وکالت فقط

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام امکان پذیر نیست شهادت دروغ علیه کسی به شهادت دروغ داده مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما دا‌دخواست ابطال معامله فضولی بدهید