مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث یک دختر و دو پسر

با سلام
پدرم 9 سال پیش فوت نموده اند و قبل از فوت وصیت کردند که یکی از برادرم که مشکل روحی روانی دارد تا زمان مرگش از ملکش و یک مغازه استفاده نماید که در ثبت اسناد رسمی ثبت شده است و در آن سند بیان شده که بعد از فوتش میراث تقسیم گردد الان من (دختر) و دو تا برادر به عنوان وارث برادر فوت شده هستیم آیا تقسیم ارث به طور یکسان هست؟
چون جدیدا شنیدم که آنهایی که تک دختر هستند به طور یکسان میراث بینشان تقسیم می شود

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

وصیت به بیش از ثلث اموال غیرنافذ است و شما میتوانید اجازه ندهید وارث به صورت پسر 2برابر دختر تقسیم میشود