مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام وقتتون بخیر
پدرم سال 92 فوت کردن ..یه زمینی به ما ارث رسیدبه مساحت تقریبا 1300 متر…مادرم سهم خودشون رو بخشیدن به برادرم( فقط یه برادر دارم ) می خواستم بدونم سهم من چقدره؟ آیا برادرم دو برابر من که دختر هستم سهم می بره؟با توجه به اینکه پدرم بدهکار هم بودن و برادرم سال 94 این بدهی پدرم رو پرداخت کرد به مبلغ 90 میلیون آیا این مبلغ به قیمت امروز باید محاسبه و پرداخت بشه؟با این اوصاف می خواستم بدونم چقد به من می رسه

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام برادر شما علاوه بر سهم خود که دو برابر شماست سهم مادر را هم دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله سهم پسر دو برابر دختر است .
این سوال بارها تکرار شده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مادر 1/8 و پسر دو برابر دختر ارث خواهد برد و