مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاعی

با سلام و خسته نباشید. مالک یک واحد از آپارتمان سه طبقه هستم که دارای یک درب جنوبی به ساختمان و یک درب شمالی از طرف حیاط بوده که واحد طبقه همکف از هردو درب تردد می نماید با عنایت به اینکه حیاط مشاع بوده و فقط طبقه همکف با یک متر ارتفاع و دارای پله از آن استفاده مینماید آیا می توان طبقه همکف را قانونا ملزم به تردد از راه درب حیاط نمود و یا در صورت عدم تمکین میشود بعلت مشاع بودن حیاط می توان از فضای آن جهت پارکینک و ... برای دو واحد دیگر استفاده نمود یا خیر ضمنا کلیه انشعابات طبقه همکف در حیاط نصب می باشد با تشکر از راهنمایی مشاورین محترم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

امکان منع هیچ یک از ساکنین جهت استفاده از مشاعات آپارتمان نیست