مشاوره حقوقی رایگان - پوشش بیمه نیروهای مسلح به افراد خانواده

با سلام همسر من (خانم هستند) عضو رسمی نیرو های مسلح میباشند. و دارای بیمه نیروی مسلح هستند من و فرزندانم از طرف خودم تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستیم که البته در سال جاری از بیمه بیکاری استفاده میکنم و کماکان تحت پوشش تامین اجتماعی میباشم .1- آیا من و فرزندانم میتوانیم از بیمه نیروهای مسلح به واسطه همسرم استفاده کنیم. 2- در مورد استفاده از بیمه تکمیلی نیروهای مسلح به واسطه همسرم چطور؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

پوشش بیمه نیروهای مسلح بیمه نیروهای مسلح بیمه