مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام ببخشید سوال بنده این است :
دوسال پیش به دلیل مسایلی بنده آپارتمان مسکونی خودم را به نام کسی کردم تا بعد از گذشت مدت معلوم به نام خودم بازگرداند. ولی ایشان از همان روز متواری گشتند. بنده با تلاش مکان کار وی را پیدا کردم و شکایت کلاهبرداری مطرح کردم. ایشون به محض مطلع شدن شکواییه ای مبنی بر تصرف عدوانی بر علیه بنده اقامه کردند. که پس از رسیدگی در دادگاه قاضی حکم برائت بنده را صادر کردند. حال با توجه به اینکه ایشون با درست کردن مبایعه نامه جعلی و حضور در مکان زندگی بنده و مسموم ساختن اذهان همسایگان مبنی بر اینکه ایشان این خانه را خریده و من به زور از چنگ ایشون در اوردم مبادرت به ایجاد جوی کرده بودند که همسایگان را از دادن استشهادیه منصرف کنند، بنده میتوانم اعاده حیثت مطرح کرده و به دلیل خراب کردن موقعیت بنده در آپارتمان مذکور و جعل و ادعاهای واهی از ایشون شکایت کنم و اگر بلی چگونه؟ یا برای اون پرونده کلاهبرداری میتوانم این پرونده ساختگی ایشون را ضمیمه ای مبنی بر کلاهبردار بودن ایشون کنم.؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام باتوجه به شرحی که مرقوم نموده اید دلائل کافی برای انتساب مصادیق جرم افترا نسبت به طرف شما وجود ندارد لذا ممکن است طرح شکایت منجر به صدور منع تعقیب گردد پس توصیه می شود مصالحه کنید موفق باشید