مشاوره حقوقی رایگان - وکالت سند خودرو

با عرض سلام و خسته نباشید. اینجانب یک خودرو عمومی خریداری کردم تاریخ خرید تیر ماه 99 می باشد و من تیر ما ه مبلغ 365000000 میلیون ریال پرداخت کردم و ما بقیه یک فقره چک به مبلغ 50000000 میلیون ریال و تاریج 8شهریور ماه تحویل داده بودم من این چک را به موقع پول نقد دادم و چک را گرفتمو به من گفت شما تشریف ببر سند آماده شد من زنگ می زنم ایشان یک بار زنگ زد به من گفت سند زدم تاریخ زنگ آخر برج 8 بود من به خاطر کرونا و تعطیل مراکز تعویض پلاک صبر کردم تا تاریخ 22 آذر ماه من رفتم جای که ماشین را خرید کردم برگشت به من گفت که تاریخ سند گذاشته و صاحب ماشین در شمال هست می گوید من سند نمی زنم شما باید به من دو یا سه میلیون باید بدی الان من چه کار باید کنم ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام دادخواست الزام به ایفای تعهد به دادگاه ارائه کنید

مژگان پارسا

مژگان پارسا :

استان :

با سلام. دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به شورای حل اختلاف دهید.