مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو با چک

سلام جناب وکیل. بنده در تاریخ5مرداد امسال یک پراید82 رو با یک 206 83 معاوضه کردم. بابت مابقی قیمت 206 دوفقره چک با فاصله ی دوماه و دوماه کشیدم. قولنامه دستی نوشتیم اما قید شده که خودرو با رویت خریدار معامله شد. بنده قرار بود تا 10 روز بعد از فروش پرابد سند بزنم اما افتاد توی اوضاع بد کرونا همه جا تعطیل بود من نهایتا 20شهریور سند زدم. چک اولم رو هم اول مهر پاس کردم. قرار براین است که بعد از پاس کردن چک دوم ایشان سند206را بنامم بزنند. اما چندروز پیش تماس گرفتن و گفتن شما سند پراید رو با تاخیر زدین پس باید 5میلیون به بنده اضافه پول بدین تا من سند بزنم. والا شکایت میکنم خودرو توقیف میکنم و سندهم نمیزنم. بنظرتون من چکار باید بکنم. آیا ایشون حق این کار رو دارن یا نه من فقط چکم رو باید پاس کنم. و سند رو چکارکنم اگه نزنه؟ سپاس از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک به انضمام خسارت دادرسی بدهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دادخواست الزام به تنظیم سند وفک پلاک دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما صرفاً باید مبلغ قراردادی را پرداخت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر امکان شکایت توسط ایشان وجود ندارد مگر در قرارداد ، وجه التزام عدم انجام تعهد ، تعیین شده باشد و
شما دادخواست الزام به انتقال سند خودرو و فک پلاک را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک به تنظیم سند تقدیم نماید