مشاوره حقوقی رایگان - مشکل ماشین

با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان. من سال 96 یک ماشین تصادفی با ظاهری چپ شده به مبلغ 3 میلیون تومان خریدم و وجه را نقدا در حضور شهود موجود به صاحب ماشین تحویل و مدا ک ماشین را گرفتم بعد از اینکه 6 میلیون هزینه پارکینگ را دادم و 3 میلیون هزینه خلافی را دادم موفق شدم ماشین از پارکینگ در بیارم بعد اینکه اینکارا کردم صاحب ماشین گفت باید بهم ی پول دیگری بدهی تابیام بنام بزنم ولی ماشین و مدارک نزد من است والان بعد این سالها در شهرستان دیگ روی ماشین شکایت کرده است باید چکار کنم؟ من به تازگی دادخواست الزام به تنظیم سند دادم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مبایعه نامه ندارید باید دادخواست احراز مالکیت هم تقدیم می کردید