مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام
بنده بعد از عقد با همسرم متوجه شدم همسرم قبل از ازدواج با بنده عقد سابق داشته و طلاق گرفته اما موقع ازدواج با بنده دوشیزه بودن
بنده بعد از اطلاع برای به جهت فسخ نکاح دادخواست تنظیم نمودم الان رای به فسخ نکاح صادر شده نکته ماجرا اینجاست که بکارت همسرم از نوع حلقوی بوده اما چند بار دخول انجام شده اما به ظاهر پرده بکارت سالم است
مهریه تعلق میگیره یا نه ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، معیار، عمل دخول است، نه پرده بکارت، لذا بافسخ نکاح، مهر المثل به. ایشان. تعلق. می گیرد