مشاوره حقوقی رایگان - حکم صادره

سلام خسته نباشید بنده به جرم حمل 3کیلوگرم تریاک ابتدا به پرداخت 4ملیون ریال جریمه نقدی و 60ضربه شلاق تعزیری و 44ماه حبس تعزیری محکوم گردیده که در نهایت با توجه به شرایط موجود فقدان سابقه کیفری و زن وجوان بودن حبس را به یک سال و شلاقها را به 30ضربه تعدیل نموده است با توجه به رای صادره امکان تخفیف مجازات و تبدیل حبس به جریمه نقدی در دادگاه تجدید نظر وجود دارد؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه تسلیم به رای شوید و تجدیدنظرخواهی نکنید دادگاه مکلف به تخفیف محکومیت خواهد بود .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید با تمکین به حکم از تخفیف برخوردار شوید.