مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

با سلام و عرض ادب. بنده در حالت دنده عقب با یک ماشین تصادف کردم. طرف بین ماشین خودش و درب قرار گرفت و مچ پای او شکست. با آمبولانس مصدوم را به بیمارستان دولتی امام حسین محمد شهر منتقل کردیم و مراحل قانونی طی شد و بیمه شخص ثالث تحویل مراجع قانونی داده شده. بیمه خسارت ماشین را پرداخت کرده و دیه پای ایشان هنوز در حال تشکیل پرونده می باشد. حالا بعد از یک ماه مصدوم از طريق حل اختلاف شکایت کرده و بابت:
1. هزینه پارکینگ و جرثقیل
2. هزینه درمان ویزیت عکس و گچ گرفتن
3. هزینه دو ماه طول درمان
از بنده تقاضای 5 میلیون تومان کرده است. هزینه شماره 1 به عهده من می باشد ولی مگر شماره 2 و 3 توسط دیه پرداخت نمی شود؟
شخص مصدوم هم کارمند و پیک ... می باشد. آیا با گرفتن گواهی پزشکی و گرفتن استعلاجی از شرکت نمی تواند حقوق دو ماه خود را از بیمه دریافت کند؟
لطفا کمکم کنید. من هم ماشینم از کار افتاده و راننده اینترنتی بودم و دستم خیلی تنگ است.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

این هزینه ها رو نمیتونه بگیره و فقط دیه میتونه بگیره