مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند و مخارج او

سلام. من یک دختر 7ساله دارم که موقع طلاق حضانت فرزندم رو به پدرش داده بودم و هر 2هفته یکبار به مدت 48 ساعت زمان ملاقات داشتم. زمان طلاق 2ونیم سالش بود. و دخترم چون پدرش ازدواج کرده بود پیشه پدربزرگش زندگی میکرد. تا اینکه وقتی اومد پیشم دیگه نخواست بره پیش پدرش و الان به مدت 4ساله که پیش من و همسرم زندگی میکنه. حتی تو این مدت 4سال پدرش و کسی سراغی هم ازش نگرفته و تمام مخارجش تو این مدت رو هم خودم پرداخت کردم. حتی الان که باید بره مدرسه بازم هیچ خبری ازشون نیست و اصلا پیگیرش نیستن. و حالا که بزرگتر شده میخاد بره پیش پدرش میگه چرا منو نمیخواد. خاستم بدونم من باید چیکار کنم. و ایا خودم بچه رو ببرم خونشون که ببرن مدرسه ثبت نامش کن؟ ایشون تو یه شهر دیگه زندگی میکنن. من میتونم هزینه این 4سالو ازشون مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

حضانت طفل بنا به حکم دادگاه با پدرش ایشان است میتوانید الزام وی را از دادگاه خانواده بخواهید اما درخصوص هزینه های این چهار سال خیر ایفای تعهدات طبیعی خود را نموده اید هر چند که نفقه بر عهده پدر بوده