مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست نفقه

با تشکر از لطف شما بابت قراردادن دادخواست نفقه فرزند در پایگاه دانش، این نشان دهنده حسن نیت شماست.
اما با عرض پوزش من میخوام نفقه را از پدرم مطالبه کنم اما این نوع از دادخواست، دادخواستی بود که ولی برای فرزندش درخواست میکنه.
امکانش هست دادخواست مطالبه نفقه از پدر توسط خود فرزندم در پایگاه دانش بگذارید.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

نمونه دادخواست مطالبه نفقه فرزند توسط فرزند در پایگاه دانش می باشد. دقت داشته باشید برای تنظیم دقیق دادخواست با توجه به اینکه شما بالغ باشید یا نابالغ و فرزند دختر باشید یا پسر و دیگر شرایط شما، نیاز به مشورت با وکیل دارید. این نمونه دادخواست ممکن است برای شما کاملاً مناسب نباشد.